Futbol

Yeni Malatyaspor'da hedef PTT 1. Lig

12 Mayıs 2014 Pazartesi 15:56 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2014 Pazartesi 16:02

''PTT 1. Lig'e çıkan 3. takım olmak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Enes Perçin, "Play-off'ta oynayacağımız maçları kazanarak PTT 1. Lig'e çıkan 3. takım olmak istiyoruz" dedi.

Perçin, yaptığı açıklamada, Hatayspor'la sahalarında oynayacakları play-off'un ilk maçından saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Alacakları iyi bir skorla deplasmana avantajlı gideceklerini belirten Perçin, "Hatayspor'un cezası nedeniyle ikinci maç seyircisiz oynanacak. Bu da bizim için büyük bir avantaj olacak. Bu yüzden sahamızda gol yemeden galip gelmeliyiz. Alabileceğimiz en iyi skorla sahadan ayrılmak istiyoruz. Bütün maçlara final havasında bakıyoruz çünkü oynayacağımız maçların telafisi olmayacak. Play-off'ta oynayacağımız maçları kazanarak PTT 1. Lig'e çıkan 3. takım olmak istiyoruz" diye konuştu.

Perçin, taraftardan 90 dakika boyunca takımı desteklemelerini ve 12. adam olarak görev yapmalarını istedi.

Giresunspor'u şampiyonluğundan ötürü kutlayan Perçin, "Yeni Malatyaspor'u hak ettiği noktalara getireceğiz. Malatya'ya destek veren herkesi maça çağırıyoruz. Kenetlenme zamanı, birlik zamanı, el ele vererek bu takımı PTT. 1. Lig'e çıkaracağız" dedi.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz