Futbol

1 kilo fındığa maç bileti!

29 Ekim 2016 Cumartesi 11:44 - Son Güncelleme 29 Ekim 2016 Cumartesi 09:01

Orduspor, kampanya başlatarak, iç saha maçlarında fındık getiren taraftarlarına ücretsiz maç bileti verecek.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Orduspor'un iç saha maçlarını izlemek isteyen taraftarlar, nakit paranın yanı sıra fındık getirmeleri durumunda da maç bileti alabilecek.

2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig'de, 2013-2014 ile 2014-2015'te 1. Lig'de, 2015-2016'da ise yer aldığı 2. Lig'den küme düşerek 3. Lig'de kendine yer bulan Orduspor'da ekonomik sıkıntılar devam ediyor.

Mor-beyazlı ekip ekonomik krizden çıkmanın yollarını ararken, kulübün başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları maçlarda bilet almak isteyen taraftarların nakit para dışında fındık da getirebileceklerini söyledi.

Orduspor'un Ordu'yu temsil eden sivil toplum örgütü olduğunu dile getiren Pamuk, bu yıl 50. yıl politikasıyla yollarına devam ettiklerini belirterek, "Orduspor'u yeniden diriltmek ve üst liglere yeniden çıkması için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Başkan Pamuk, eksi 9 puan cezasına rağmen sezona iyi başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "Taraftarlarımız takımlara destek olmaya çalışıyor ancak biz daha fazla taraftarı tribüne çekmenin planlarını yapıyoruz. Bunun için de fındık kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Sezon sonuna kadar taraftarlarımız nakit paranın yanı sıra fındık getirmeleri durumunda da bilet satın alabilecekler." diye konuştu.

"Yeşil altın" olarak bilinen fındığın Orduluların en önemli geçim kaynağı olduğunu vurgulayan Yaşar Pamuk, şunları kaydetti:

"Bu anlamda hem fındığa hem de Orduspor'a dikkati çekmek için böyle bir kampanya başlatmış bulunuyoruz. Şu anda serbest piyasada satışa sunulan kabuklu fındığın kilogramı 10 lira seviyelerinden alıcı buluyor. Orduspor'un iç saha maç biletleri de 10 liradan satılıyor. Dolayısıyla paranın yanı sıra 1 kilogram fındık getiren taraftarlarımız da maç bileti alarak takımlarını izleyebilecek. Bu uygulamamızı yarın sahamızda oynayacağımız Sultanbeyli Belediyespor maçında başlatıyoruz. Şu anda bazı taraftarlarımız fındık getirip biletini almaya başladı."

Bilet satışının maçın oynanacağı gün yoğun şekilde olacağı bilgisini veren Pamuk, "19 Eylül Stadyumu yanında bulunan ve kulübün resmi ürünlerinin satıldığı mağazanın önüne görevli arkadaşlar tarafından bilet satışımız olacak. İsteyen taraftarlarımız fındık getirerek bilet alabilecek. Böylece hem fındığımıza destek olacağız hem de kulübümüze katkı sağlayacağız. Orduspor'un yaşadığı bu olumsuzluklara bir destek olma anlamında taraftarlarımızın ve kamuoyunun desteklerini bekliyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.

Pamuk, uygulamanın sezon sonuna kadar süreceğini, ayrıca benzer uygulamanın kombine bilette de geçerli olacağını belirterek, "Bunun için de 5 kilogram fındık getiren taraftarlarımız 50 liralık kombine bilet sahibi olabilecek." şeklinde konuştu.

Öte yandan Orduspor tribün lideri Zeki Altunbaş, bütün taraftarlara kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulunarak, "Hemen hemen her taraftarımızın evinde fındık bulunur. Orduspor için 1 kilogram fındık çok değil. Takımımıza destek olma zamanı. Fındığı getiren bileti alır. Herkesi Orduspor çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ediyorum." dedi.

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın da, kampanyayı desteklediklerini dile getirerek, herkesi takımlarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz