Futbol

Aurelio: "İlk maçımda galip gelmekten mutluyum"

02 Ekim 2018 Salı 14:06 - Son Güncelleme 02 Ekim 2018 Salı 14:10

TFF 3. Lig. 3. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Mehmet Aurelio, Turgutluspor maçında haklı bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "İlk maçımda galip gelmekten mutluyum." dedi.

Aurelio, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın başında ilk kez çıktığı maçtan 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Turgutluspor'un güçlü bir takım olduğunu bildiklerini ve maça böyle hazırlandıklarını ifade eden Aurelio, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk, öyle de oldu. Maçta özveriyle mücadele eden tüm futbolcularımı kutluyorum. Bununla birlikte 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizim adımıza herşey çok güzel oldu. Ancak lig daha çok uzun bir maraton. Biz sadece 1 maç kazandık. Bundan sonra da yolumuza kayıpsız devam etmek adına çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz." dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu, dolayısıyla kazanılan 3 puanın geride kaldığını kaydeden Aurelio, "Turgutlu maçı artık geride kaldı. Şimdi hafta sonu İstanbul’da oynayacağımız Halide Edip Adıvar maçını düşünmek zorundayız. İnşallah bu maçtan da istediğimiz skorla ayrılıp yolumuza devam etme arzusundayız. Hafta boyunca yapacağımız çalışmalarla da bu doğrultuda hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.  

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz