Futbol

Hekimoğlu Trabzon'da kupa sevinci

04 Mayıs 2019 Cumartesi 20:23 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2019 Cumartesi 20:33

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, ligin son haftasında Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaştığı maç öncesi düzenlenen törende, şampiyonluk kupasını aldı.

TFF 3. Lig'in son haftasında Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda Hekimoğlu Trabzon ile Karbel Karaköprü Belediyespor arasında oynan maç öncesinde, Hekimoğlu Trabzon düzenlenen törenle kupasına kavuştu.

TFF 2. Lig'e yükselen Hekimoğlu Trabzon'a şampiyonluk kupası Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından verildi.

Şampiyonluk kupasını Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ile takım kaptanı Emrullah Kokoç ve futbolcular havaya kaldırdı.

Kupa törenine İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, TFF Trabzon Şube Başkanı Serdar Bali, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem de katıldı.

Kupa töreninin ardından oynanan maçta Hekimoğlu Trabzon sahasında konuk ettiği Karbel Karaköprü Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Kulüp başkanı Celil Hekimoğlu, yaptığı açıklamada, 2. Lig'e yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Uzun süre 2. Lig'de kalarak ses getirdikten sonra hedefimiz 1. Lig'e çıkmak. İnşallah o hedefimize ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

 Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz