Futbol

Karşıyaka'da tarih belirsiz

29 Mart 2020 Pazar 14:39 - Son Güncelleme 29 Mart 2020 Pazar 14:53

Koronavirüs salgını yüzünden liglere verilen arada futbolculara evlerinden çalışmaları için özel program çıkaran TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın antrenmanlara ne zaman yeniden başlayacağı belirlenmedi.

Liglerin tatil edilmesinin ardından İstanbul'a ailesinin yanına giderek gelişmeleri bekleyen teknik direktör Soner Tolungüç, "Ailecek bireysel karantinaya uyup sokağa çıkmıyoruz. Takımla sürekli temas halindeyiz. Bireysel antrenmanları aksatmadan sürdürüyorlar" şeklinde konuştu.

"Antrenmanlar başlasa bile yeniden forma girmek zaman alır"

Antrenmanların başlayacağı tarihi belirlemenin güç olduğunu söyleyen Tolungüç, "Federasyondan yetkililerle de temas halindeyim. Onlar da ilk kez karşılaşılan durumda belirsizlik yaşıyor. UEFA'da da aynı durum var. Bu şartlarda toplu antrenman yapmak mümkün değil. Tarih belirleyemeyiz. Şehirler arası seyahat yasak olduğundan takımı toplamak istesek özel izin almalıyız. Bireysel çalışmak takım antrenmanı gibi olmuyor. Şu anda tüm takımların yüzde 30 performans kaybı vardır. Bu yüzde 50'ye çıkarsa antrenmanlar başlasa bile yeniden forma girmek zaman alır. Gelişmeleri bekleyeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz