Futbol

Karşıyaka'da teknik direktör arayışları sürüyor

10 Ağustos 2020 Pazartesi 15:36 - Son Güncelleme 10 Ağustos 2020 Pazartesi 15:41  |  Kaynak : DHA

Karşıyaka sürpriz bir şekilde yollarını ayırdığı teknik direktör Soner Tolungüç'ün yerine gelecek teknik adam arayışlarını sürdürüyor.

TFF 3'üncü Lig'de Karşıyaka, geçen sezon yuvaya dönerek düşme hattında devraldığı takıma Play-Off finali oynatan, uzun vadeli kontrat yapılması hedeflenirken yeni sezon şartlarında anlaşılamadığı için sürpriz bir şekilde yollar ayrılan teknik direktör Soner Tolungüç'ün yerine arayışlarını sürdürüyor. Kulüpte daha önce teknik direktörlük yapıp ilk aday olarak ismi gündeme gelen sportif direktör Atilla Güneş'in mevcut görevinden ayrılmayı düşünmediği öğrenildi.

Play-Off finalinde Karşıyaka'yı seri penaltı atışlarıyla yenerek 2'nci Lig'e çıkan Turgutluspor'la yollarını ayıran Cüneyt Biçer, adı yeşil-kırmızılılarla anılmasına rağmen kendisine henüz resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Kaf-Kaf, Fatih Uygun'u da teknik adam listesine ekledi. İzmir'de Bucaspor, Altınordu ve Göztepe'de antrenörlük yapan Uygun, Kaf-Kaf'ta 2013-14 sezonunda Sait Karafırtınalar döneminde antrenör olarak çalışmıştı. Uygun, son olarak geçen sezon gruptaki rakiplerden Ofspor'u çalıştırdı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz