Futbol

Kocaelispor'dan Mehmetçiğe destek

12 Ekim 2019 Cumartesi 17:05 - Son Güncelleme 12 Ekim 2019 Cumartesi 17:12

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kocaelispor, 13 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Kozanspor karşılaşmasının gelirini Mehmetçiğe bağışlayacak.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok önemli bir operasyon gerçekleştirdiğini belirtti. 

Türkiye'nin yıllardır terör örgütleriyle mücadele ettiğini vurgulayan Üzülmez, Türkiye'nin başına bela olan terörün bitmesi için dua ettiklerini kaydetti.

Üzülmez, yarın Kocaeli'de Kozanspor takımını ağırlayacaklarına işaret ederek, şunları söyledi:

"Burada bizim rahat etmemiz için orada kahramanlarımız var. Hatta Suriye'deki insanların rahat etmesi için. Mehmetçik, Orta Doğu'daki bu terör bataklığının kuruması için tarihe geçecek bir operasyon yapıyor. Herkesin kendine düşen bir takım katkıları olacak. Biz de 'Ne yapabiliriz?' diye düşündük. Yarınki maçın bütün hasılatını, özellikle Barış Pınarı Harekatı'nda olan Mehmetçiklerimize, yakınlarına bağışlayacağız. İnşallah taraftarlarımız da hem Kocaelispor'u seyretmeye ama en önemlisi Mehmetçiğe katkı sunmaya davet ediyoruz. Umarım hatırı sayılır bir nakdi yardımı da kahraman Mehmetçiğimize ve ailelerine bağışlarız." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz