Futbol

"Muslera birine vurdu diyorsa bunu kanıtlaması gerek"

17 Aralık 2019 Salı 23:35 - Son Güncelleme 17 Aralık 2019 Salı 23:51

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray Tuzlaspor arasında oynanan ve 4-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sonuçlanan mücadelenin ardından Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera maç sonu yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, saygının çok önemli olduğunu ifade ederek, “Ben herkese saygı duyuyorum ve bana da saygı duyulsun istiyorum. Birisi Muslera birine vurdu diyorsa bunu kanıtlaması gerek, çünkü ben öyle biri değilim. Böyle bir şey yaşanmadı” dedi.

Maça son derece iyi hazırlandıklarını ifade eden Muslera "İlk maçta rakibimizin 2-0'lık bir avantajı vardı, rakibimize maksimum seviyede saygı gösterip maksimum seviyede de performans göstermemiz gerekiyordu. Bugün en iyi şekilde sorumluluğumuzu gösterdik. Galatasaray'ın kupada devam etmesi gerekiyordu. Futbola başladığımdan bu yana öğrendiğim en önemli şey saygı. Rakip takımdaki bir oyuncu, bizim altyapımızdan yetişen bir oyuncuya saygısızca bir şey yaptı. Maçtan sonra yanına gidip saygı duymasını söyledim. Onun haricinde yaşanan bir şey yok."

"Kendisinin yanına giderek saygı çerçevesinde konuştum"

Maç sonu yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Muslera, "Sadece bahsi geçen oyuncuya yönelik bir durum. Kendisinin yanına giderek saygı çerçevesinde konuştum sadece. Rakip takım teknik direktörüyle de yaşanan herhangi bir durumum yok. Saygı çok önemli, ben herkese saygı duyuyorum ve bana da saygı duyulsun istiyorum. Birisi Muslera birine vurdu diyorsa bunu kanıtlaması gerek, çünkü ben öyle biri değilim. Böyle bir şey yaşanmadı. Sosyal medyada bu durum abartılıyor olabilir, hocaları abartıyor olabilir ama kimse bir görüntü gösteremez çünkü böyle bir şey olmadı. Ben sadece saygılı olması gerektiğini söyledim."

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : kupaMuslera
Sıradaki Haber
"Yazıklar olsun"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz