Futbol

Özel Sporcular Futbol Şampiyonası sona erdi

21 Aralık 2015 Pazartesi 13:13 - Son Güncelleme 21 Aralık 2015 Pazartesi 11:19

Şampiyonada Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü birinciliğe ulaştı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun 3 yıldır düzenlediği Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Futbol Şampiyonası'nda Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü birinciliğe ulaştı.

İzmir Atatürk Stadı yan sahalarında Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü, Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü, Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü ve Ankara Milli Piyango İş Okulu Spor Kulübü'nün katılımıyla gerçekleşen organizasyonun final maçında Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü'nü 4-1 mağlup eden Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü birinciliğe ulaştı.

Turnuvada üçüncülüğü ise Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü elde etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, yaptığı açıklamada, final oynamaya hak kazanan dört kulübün de turnuvanın asıl şampiyonu olduğunu belirtti.

Gelecek futbol şampiyonasının daha iyi geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Aydın, "12 hafta boyunca kar çamur demeden çocuklarımıza sahip çıkan ve destek olan kulüp başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, kulüp antrenörlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Gaziantep BBSK düşüşte
Yükleniyor lütfen bekleyiniz