Futbol

Ada'da gündem Solskjaer

26 Ekim 2021 Salı 14:03 - Son Güncelleme 26 Ekim 2021 Salı 14:31  |  Kaynak : TRT SPOR

Premier Lig ekibi Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in, geleceği tartışılıyor. Ada'nın saygın yayın kuruluşu SKY Sports, Norveçli çalıştırıcının göreve devam edeceğini iddia etti.

Liverpool'a karşı yaşanan hezimetten sonra, Manchester United'da gündem Ole Gunnar Solskjaer...

Premier Lig'de 4 maçtır galip gelemeyen İngiliz devinde, Norveçli teknik adamın görevden alınması bekleniyordu. Ancak SKY Sports alınan kötü sonuçlara rağmen, 48 yaşında çalıştırıcının işinin başında kalacağını öne sürdü.

Oysa Ada basınında Manchester United yönetiminin, İtalyan çalıştırıcı Antonio Conte ile temasa geçtiği yönünde bilgiler yer alıyor. Bu gelişmeler ışığında İngiliz ekibini, milli maçlar için lige verilecek araya kadar zorlu maçlar bekliyor.

Hafta sonunda Tottenham'a konuk olacak Manchester United, ardından Devler Ligi'nde deplasmanda Atalanta ile karşılaşacak.

ManU, Sir Alex Ferguson sonrası dikiş tutmadı

Zorlu fikstür, Manchester City derbisiyle devam edecek. Aslında Manchester United'da işler Sir Alex Ferguson'ın emekli olmasında sonra yolunda gitmedi.

David Moyes, Ryan Giggs, Louis van Gaal ve Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesine ve yapılan onca transfere rağmen beklenen şampiyonluk gelmedi.

Ole Gunnar Solskjaer de Manchester United'ı eski başarılı günlere taşıyamadı. Norveçli çalıştırıcı, İngiliz devinin başında çıktığı 164 maçta 91 kez galip gelirken, 39 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Solskjaer, Aralık 2018'de takımı Mourinho'dan devralmıştı. Manchester ekibi, Norveçli teknik adam ile o sezonu 6'ıncı tamamladı.

2019 -2020 sezonunda üçüncü olan Manchester United, geçen sezonu ise ikinci bitirdi. Solskjaer'in ekibi, geride kalan 9 haftada ise liderin 8 puan gerisinde 7. sırada bulunuyor.

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ta yüzler gülüyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz