Futbol

Eddie Howe: Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum

10 Kasım 2021 Çarşamba 20:30 - Son Güncelleme 10 Kasım 2021 Çarşamba 21:39  |  Kaynak : TRT SPOR

Newcastle United'ın yeni teknik direktörü Eddie Howe, "Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum" dedi. Aralık ayında takımı çok yoğun bir fikstürün beklediğine vurgu yapan Howe, "Elimde sihirli bir değnek yok. Çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Eddie Howe, ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Sözlerine, "Newcastle'ın teknik direktörü olmak harika bir duygu" diye başlayan Howe, "Kendimi ayrıcalıklı hissediyorum" dedi.

Çok mutlu olduğunu ifade eden İngiliz çalıştırıcı, aldığı tepki ve antrenmanlara bakıldığında olumlu bir başlangıç yaptığını söyledi..

Kulübün büyüklüğü ve tarihine de vurgu yapan Eddie Howe, "Burada başarılı olabilmek için yüzde 100'ümü vereceğim. Newcastle'ı hedefe ulaştırmak için oyuncularla birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

Newcastle'ın yeni sahiplerinin vizyonundan çok etkilendiğini de vurgulayan İngiliz çalıştırıcı, şu anda ana hedeflerinin kulübü ligde tutmak olduğunu belirtti.

"Elimde sihirli değnek yok"

Aralık ayında takımı çok yoğun bir fikstürün beklediğinin altını çizen Howe, "Elimde sihirli bir değnek yok. Çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Bu sezon henüz galibiyet sevinci yaşamayan Newcastle, Eddie Howe ile ilk maçına 20 Kasım'da Brentford karşısında çıkacak.

Newcastle United, Premier Ligde geride kalan 11 haftada topladığı 5 puan ile 19. sırada yer alıyor.

Sıradaki Haber
Shevchenko: Kariyerimde önemli bir an yaşıyorum
Yükleniyor lütfen bekleyiniz