Futbol

Herkes Mourinho'yu konuşuyor

22 Kasım 2019 Cuma 13:28 - Son Güncelleme 22 Kasım 2019 Cuma 13:31

İngiltere'de, Jose Mourinho'nun Premier Lig'e dönmesinin yankıları sürüyor. Birçok teknik adam, Portekizli çalıştırıcının Tottenham'ın başına geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İngiltere'de, Tottenham'ın Pochettino'yu kovup takımına başına Jose Mourinho'yu getirmesi gündemdeki yerini koruyor.

Birçok teknik adam konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mauricio Pochettino'nun görevine son verilmesine çok şaşırdığını belirten Newcastle United teknik direktörü Steve Bruce, ''Böylesine başarılı bir teknik adamın takımdan gönderilmesi inanılmaz. Bu sadece İngiltere'de olabilecek bir şey'' dedi.

Burnley'i çalıştıran Sean Dyche ise, ''İşini iyi yapan teknik direktörlerin görevine son verilmesi bizleri üzüyor. Ancak Jose Mourinho da saygı duyulacak bir isim'' şeklinde konuştu.

Jose Mourinho'nun futbol için çok önemli bir teknik adam olduğuna dikkat çeken Watford teknik direktörü Sanchez Flores, ''Pochettino için çok üzgünüm ancak Mourinho'ya da hoşgeldin dememiz gerekiyor'' ifadesini kullandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Brighton - Hove Albion teknik direktörü Graham Potter ise, ''Pochettino'nun görevine son verilmesini istemezdim. Diğer yandan Mourinho'nun dönüşü de inanılmaz bir şey'' dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
24 Erzincanspor Beşiktaş'ı kupadan elemeyi hedefliyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz