Futbol

''İlk kez sezonun sonlandırılmasını tartıştık''

12 Mayıs 2020 Salı 09:58 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2020 Salı 10:03

Premier Lig'in Üst Yöneticisi Richard Masters, ilk kez sezonun sonlandırılmasını tartıştıklarını söyledi. Önceliklerinin hala sezonu tamamlamak olduğunu da vurgulayan Masters, kulüplerin tarafsız sahada oynamak istemediklerini aktardı.

Premier Lig'i Üst Yöneticisi(CEO) Richard Masters, lig yönetimi ve kulüp yetkililerinin video konferans yöntemiyle yaptığı toplantının ardından İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

Salgınla ilgili gelişmeleri takip ettiklerini belirten Masters, "Bugün ilk kez sezonun sonlandırılmasını tartıştık. Bizim ve kulüplerimizin amacı hala sezonu tamamlamak ancak bütün ihtimalleri konuşmak zorundayız" dedi.

Premier Lig yöneticisi, kulüplerin taraftarların stat etrafında toplanmasını önlemek için maçların tarafsız sahada oynanması teklifini reddettiğini söyledi.

"Sanırım herkes mümkün olduğu sürece kendi evinde ve deplasmanda oynamak istiyor" yorumunu yapan Masters, 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek futbolcuların kulüpleriyle anlaşarak sözleşmelerini sezon sonuna kadar uzatabileceklerini kaydetti.

İngiltere'de salgına yönelik tedbirler kapsamında profesyonel spor müsabakaları 1 Haziran'a kadar yasaklanmıştı.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Ibrahimovic Milano’ya döndü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz