Futbol

Liverpool'un B planı: Gerrard

08 Mart 2021 Pazartesi 16:25 - Son Güncelleme 08 Mart 2021 Pazartesi 16:54  |  Kaynak : TRT SPOR

Liverpool'un efsane kaptanlarından Steven Gerrard'ın Rangers'taki başarıları eski kulübünde de yankı buluyor. Bu sezon büyük düşüş yaşayan Liverpool'da Jürgen Klopp'un takımın başından ayrılması halinde Gerrard ismi öne çıkıyor.

Bu sezon bitime haftalar kala Rangers'ın başında Celtic'in 9 yıllık şampiyonluk serisine son veren Steven Gerrard için Liverpool sesleri artıyor.

Şimdiye kadar İskoçya Birinci Futbol Ligi’nde (Premiership) 32 maçta 28 galibiyet, 4 beraberlik alan Gerrard'ın takımı, 77 gol atarken kalesinde ise sadece 9 gol gördü.

Geçen sezonu mumla arayan Liverpool ise bu sezon son olarak Fulham'a kaybederek 8. sıraya kadar geriledi ve ilk 4 şansını zora soktu.

Liverpool'un, Premier Lig tarihindeki ilk şampiyonluk kupasını kaldırmasında büyük pay sahibi olan Jürgen Klopp'un hala kredisi bulunuyor.

Ancak Alman çalıştırıcı, başarısız hissettiğinde daha önce kredisinin bitmesini beklemedi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Klopp'un ayrılması halinde B planını oluşturmaya çalışan Liverpool'da en büyük aday Steven Gerrard.

17 yıl oynadığı Liverpool'un unutulmaz futbolcuları arasında adını yazdıran 40 yaşındaki teknik adam ise her fırsatta Klopp'un başarılarını övüyor.

Klopp da daha önce kendisinden sonra Gerrard'ın gelmesi gerektiğini defalarca dile getirmişti.
 

Sıradaki Haber
Abdullah Avcı'dan 2 değişiklik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz