Futbol

Mane'den mesaj var

10 Nisan 2020 Cuma 16:32 - Son Güncelleme 10 Nisan 2020 Cuma 16:37

Liverpool'da forma giyen Sadio Mane, futbolu çok özlediğini fakat sağlığın öncelikli olduğunu söyledi. Mane, Koronavirüs ile mücadelede ülkesi Senegal'e yardımını da esirgemiyor.

Çocukluğu yokluk içinde geçti. Sonrasında yetenekleri keşfedildi, biraz da şans yüzüne gülünce şimdilerde dünyanın en ünlü futbol yıldızlarından biri oldu.

Liverpool'un Senegalli forveti Sadio Mane, geldiği yeri hiç unutmadı. Senegal'in küçük bir köyünde doğan yıldız futbolcu, sağlığın ne kadar önemli olduğunu da çok küçük yaşta acı bir şekilde öğrendi.

Mane henüz 7 yaşında tıbbi imkansızlıklardan dolayı babasını kaybetti.

Liverpool'lu yıldız, şimdilerde köyüne yapılan hastane için maddi desteğini esirgemiyor ve koronavirüsle mücadele için de ülkesi Senegal'e nakit yardımı sağlıyor.

Sadio Mane, koronavirüsle mücadelede insanların kenetlenmesi gerektiğini de belirtti.

''Elimden gelenin en iyisini yapacağım''

“Sadece Senegal için değil, tüm dünya için gerçekten zor bir an. Bence gerçekten önemli olan kenetlenmek ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak. Senegal'de vaka sayısı gittikçe artıyor. Koronavirüsle savaşın bir parçası olacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Dışarı çıkıp futbol oynamayı ve dünyanın tadını çıkarmayı çok isterim ama sağlık daha önemli. Bir araya gelip koronavirüse karşı savaşalım, sonra her şey normale dönecek. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Korona yüzünden ertelenen organizasyonlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz