Futbol

Ozan Kabak Liverpool'da

01 Şubat 2021 Pazartesi 18:46 - Son Güncelleme 02 Şubat 2021 Salı 09:11  |  Kaynak : TRT SPOR

İngiltere Ligi'nin (Premier Lig) son şampiyonu Liverpool, milli futbolcumuz Ozan Kabak'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Premier Lig devi ve son şampiyonu Liverpool, milli futbolcumuz Ozan Kabak'ı kiralık olarak renklerine bağladı.

20 yaşındaki genç stoper, 2019 yılında Galatasaray'dan transfer olduğu Stuttgart'ta başarılı bir performans sergilemiş ve ardından Schalke 04'ün yolunu tutmuştu.

Mavi-beyazlı formayla 42 maça çıkan milli yıldızımız, bu karşılaşmalarda 3 kez gol sevinci yaşamış ve bir kez de arkadaşlarına gol pası vermeyi başarmıştı.

Ozan Kabak, Liverpool tarihinde forma giymiş 3. Türk futbolcu olacak. Daha önce, bir başka milli yıldızımız Nuri Şahin, 2012-2013 yıllarında Anfield Road'da boy göstermişti. Türk asıllı forvet Samed Yeşil de, Kırmızılar adına iki maçta mücadele vermişti.

Veda mesajı

 Ozan Kabak, ayrıldığı Almanya'nın Schalke 04 Kulübü için veda mesajı yayımladı.

Ozan Kabak, transferinin açıklamasının ardından sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak paylaştığı mesajda, "Bir buçuk yılı aşkın süredir formasını giydiğim Schalke 04 Kulübünden bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. Burada geçirdiğim süre boyunca mavi-beyaz renkler için birlikte mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim. Schalke 04 Kulübü en kısa zamanda layık olduğu yerlere gelecektir. Desteğini her zaman arkamda hissettiğim Schalke 04 taraftarlarına sevgi ve saygılarımla..." ifadelerini kullandı.

Alman kulübünün sosyal medya hesabında yer alan paylaşımda Ozan Kabak için, "Ozan, sana gelecekte her şeyin en iyisini ve başarılarının devamını dileriz." dilekleri iletildi.

Sıradaki Haber
Altay'a tecrübeli orta saha
Yükleniyor lütfen bekleyiniz