Futbol

Sterling: Umarım döndüğümüzde her şey iyi olur

12 Mayıs 2020 Salı 10:14 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2020 Salı 10:19

Manchester Cityli Raheem Sterling, futbola ancak herkes için güvenli bir ortam oluştuğunda dönmek gerektiğini söyledi. İngiliz yıldız, "Umarım döndüğümüzde her şey iyi olur" dedi.

Manchester City'nin yıldızı Raheem Sterling, koronavirüs nedeniyle askıya alınan Premier Lig'in geleceğiyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Futbola dönmek için sabırsızlandığını belirten İngiliz oyuncu, yine de aceleci davranmamak gerektiğini söyledi.

Sterling, ''Hepimiz futbolu çok seviyoruz ve bir an önce sahalara dönmek istiyoruz; ancak şu an ortada ciddi bir salgın var. Bu yüzden oyuna sadece futbolcular için değil. Aynı zamanda sağlık çalışanları, kulüp personelleri ve hakemler için de güvenli olan bir tarihte geri dönmeliyiz. Bunun nasıl olacağını bilmiyorum; ancak geri dönmek için en doğru zamanın herkes için en güvenli olan zaman olduğuna inanıyorum.'' dedi.

25 yaşındaki futbolcu, olası kötü senaryoların kendisini endişelendirdiğini itiraf ederek ''Korkmuyorum; ama sadece yaşayabileceğimiz en kötü sonucu düşünüyorum. Gerçekten geri dönmek istiyorum. Hatta bunu dört gözle bekliyorum; ama ne yazık ki geri döndüğümüzde neler olacağını bilmiyoruz. Umarım geri döndüğümüzde her şey iyi olur.'' ifadelerini kullandı.

Takımla birlikte olmayı ve arkadaşlarını çok özlediğini aktaran başarılı futbolcu, karantina sürecinde çalışmayı ihmal etmediğini ve rekabete hazır olduğunu kaydetti.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Klinsmann, Almanya'da liglerin başlatılmasını doğru buluyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz