Futbol

Prosinecki istifa etti

09 Kasım 2013 Cumartesi 21:35 - Son Güncelleme 09 Kasım 2013 Cumartesi 23:00

Kayserispor Teknik Direktörü görevini bıraktığını açıkladı.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Beşiktaş mağlubiyeti sonucu istifa ettiğini açıkladı.

Takımının kendi sahasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, sportif başarısızlıkları gerekçe göstererek istifa ettiğini ifade etti.

Prosinecki, "Maalesef bir sportif başarısızlık var. Bir türlü düzeltemediğimiz başarısızlık var. Bu saatten sonra benim Kayseri için katkı sağlayacağım bir ortam olmadığını düşünüyorum. Bundan sonra Kayserispor'un başında beni göremeyeceksiniz. İstifa ediyorum. Süleyman bey (Genel Menejer Süleyman Hurma) ile görüştük. İyi ve kötü zamanlar var. O yüzden hislerim artık bu koltuğu daha fazla işgal etmemem yönünde" diye konuştu.

Geçen seneki başarılı yönetimi ve isminin Beşiktaş ile de anıldığı hatırlatılarak 'Kayseri'de nelerin değiştiği?' sorulması üzerine de Prosinecki, "Geçen seneki takım ile bu seneki takımda farklar var. Ceyhun'dan sonra getirdiğimiz oyuncular takıma olumlu katkı yapamadı. Bobo'dan faydalanamadık. Uzun süren sakatlıklar yaşadık. Bizim de performans anlamında geride kaldığımız olmuştur. Birçok faktör üst üste toplanınca bu noktaya geldi. Artık ben istifamı verdim" diye konuştu.

Bilic'in takımına karşı yenilerek istifa etmesinin değerlendirmesini istenmesi üzerine de Hırvat teknik adam, "Benim kişisel anlamda özel bir nedeni yok. 7 maçtır kaybediyoruz. Bugünle çok bağdaşlaştırmak doğru değil. Uzun zamandır süren bir tablo var ortada. Kan değişiminin zamanı gelmiştir" dedi.

Sıradaki Haber
Ronaldo, Sociedad'ı fena çarptı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz