Futbol

Altınordu'da transfer

20 Ağustos 2014 Çarşamba 15:25 - Son Güncelleme 20 Ağustos 2014 Çarşamba 15:27

Yusuf Akyel ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, son iki sezonda Anadolu Selçukspor ve Adana Demirspor formalarını giyen Yusuf Akyel ile anlaştı.

Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar, yaptığı açıklamada, Yusuf Akyel'le 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

İstanbul Başakşehir'den İbrahim Yılmaz'ın ardından Yusuf Akyel'in de takıma katılmasıyla forma rekabetinin arttığını dile getiren Dizdar, "İçimize sinen ve gerçekten çok inandığımız bir kadro kurduk. Emeklerimizin karşılığını birlikte alacağız. Artık bir an önce sezonun başlamasını ve lige, bıraktığımız yerden başlamayı arzuluyoruz. 2014-2015 sezonu öncesinde son transferimiz kaleci olacak. Böylelikle bu bölgede de rekabeti en üst seviyeye taşıyacağız" diye konuştu.

Futbola Çorluspor'da başladıktan sonra Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Selçuklu ve Adana Demirspor takımlarında forma giyen ve Adana Demirspor ile Anadolu Selçukluspor'da 11 gol kaydeden Yusuf Akyel ise "Üst üste iki sezon şampiyonluk yaşayan Altınordu'da çıkışıma devam ederek Süper Lig oyuncusu olma hedefimi yakalamak istiyorum. Çok iyi çalışma ortamı var. Hep birlikte çalışarak yeni sezonda çok başarılı olacağız" dedi

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz