Futbol

Boluspor'da Besim Durmuş dönemi

29 Kasım 2013 Cuma 17:59 - Son Güncelleme 29 Kasım 2013 Cuma 18:05

Boluspor, teknik direktör Besim Durmuş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

 PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, teknik direktör Besim Durmuş ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Boluspor'da bugün itibariyle yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

Durmuş'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını anlatan Durmuş, "Yeni hocamız Boluspor ve Bolu için hayırlı olsun. Bizim hedeflerimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda çok geniş bir yelpazede hoca arayışına girdik. Bununla ilgili olarak yerel ve ulusal basında Boluspor'un adı çeşitli isimlerle anıldı ama biz bugün çok değerli ve bu ligi tanıyan Besim hoca ile anlaştık" diye konuştu.

İnceayan, Boluspor'un hedefinden hiçbir zaman şaşmayacağını ve sezonu ilk 6 içinde bitireceğini kaydetti.

Teknik direktörü Durmuş da Boluspor'un büyük bir camia olduğunu dile getirerek, kulübün güçlü karakteri olan ve geçmişte Türk futboluna güçlü futbolcular armağan eden bir takım olduğunu anlattı.

Boluspor'a isteyerek ve mutlu bir şekilde geldiğini ifade eden Durmuş, "Boluspor'un hedefleri doğrultusunda benim de hayallerimi doldurabilecek yerler var. Boluspor'u hem Boluluların istediği ve hayal ettiği hem de futbol kamuoyunun beklediği noktaya taşımak için buradayız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından teknik direktör Durmuş, kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz