Futbol

Boluspor'da yol ayrımı

17 Şubat 2014 Pazartesi 09:37 - Son Güncelleme 17 Şubat 2014 Pazartesi 10:47

PTT 1.Lig ekiplerinden Boluspor, Besim Durmuş ile yollarını ayrırdı.

Teknik direktör Ali Beykoz'un ardından göreve gelen Durmuş, deplasmandaki 2-0'lık Samsunspor mağlubiyeti sonrasında istifa etti.

Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, istifa konusunu Samsunspor karşılaşmasından sonra Kulüp Başkanı Savaş Abak ve oyuncularla görüştüğünü, onların da kararını olumlu karşıladığını söyledi.

"Birkaç haftadır iyi oynuyorduk ama o bizi cesaretlendiriyordu" diyen Durmuş, "Başarıyı galibiyete dönüştüremedik. Diğer takımlara rağmen daha çok pozisyon bulan bir takım olmuştuk. İyi oyunumuzu Samsunspor karşısında sürdüremedik. Erken iki gol yedik. Ondan sonra da oyun disiplininden koptuk. Bir de kazanamamanın verdiği gerginlik, oyun disiplinimizi etkiledi. Kopuk oynadık. Ondan sonra mağlup olduk" şeklinde konuştu.

Durmuş, Boluspor'da değişikliğe ihtiyaç olduğunu anlatarak, "Boluspor'da sanki kan değişikliğine ihtiyaç var. Bana özellikle destek olan herkese teşekkür ediyorum. Takıma daha fazla zarar vermemek istiyoruz. O yüzden başkanla da görüştüm. Bu noktada kendilerinden müsaade istedim, onlar da olumlu karşıladı. Bu değişikliğin hayırlı olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Bolu'nun herkesin şehri olduğuna dikkati çeken Durmuş, "Boluspor, Türkiye'nin sevdiği bir camia. Boluspor'da güçlü ve iyi bir yapı var. Çok genç ve dinamik yönetim kurulu var. İnşallah şehrin desteğiyle bulundukları yerden çıkarlar. Biz de dışarıdan destek veririz inşallah" diye konuştu.

Durmuş, sezon sonuna kadar dinleneceğini, nefes almaya ihtiyaç duyduğunu, yoğun bir süreçten çıktığını, öncelikli hedeflerinin Boluspor'u dışarıdan destekleyerek ligde kalmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz