Futbol

Manisaspor, Karapınar ile anlaştı

27 Haziran 2014 Cuma 17:15 - Son Güncelleme 27 Haziran 2014 Cuma 17:19

Manisaspor, teknik direktör Tahir Karapınar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor yönetimi, teknik direktör Tahir Karapınar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Manisa 19 Mayıs stadında gerçekleştirilen imza törenine konuşan Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, kulübün sorunlarını bildiklerini, başarılı olmak için içlerinden yetişen bir teknik adamla mukavele yapacaklarını belirtti.

Gümüşdere, ''Bizim için ilk etapta ligden düşmemek başarı sayılır. Ama bu düşmemeye oynayacağız anlamına gelmesin, kendisinden ilkeli, dürüst, kazanmayı arzu eden ve çıktığımız deplasmanlarda Manisa'mızı en iyi şekilde temsil edecek bir başarı istiyoruz. Bizim ilk hedefimiz bu olacak" dedi

Yeni yönetim kuruluna başarı dileyerek sözlerine başlayan teknik direktör Tahir Karapınar ise kendisine yapılan tekliften mutluluk duyduğunu belirtti.

Manisaspor'da çalışmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Karapınar, "Burada daha önce futbol oynadım, üniversite okudum ve askerliğimi yaptım. Geçtiğimiz dönem Kemal Özdeş ile beraber çalıştık, ona ve ekibe çok teşekkür ediyorum, beni tekrar Manisa ile tanıştırdılar. Güzel bir ortamda 1 yıl çalıştık, şimdi teknik direktör olarak takımın başındayım. Benim için güzel bir başlangıç olmasını istiyorum. Manisaspor'un içinden geldim, sorunlarını ve hedeflerini biliyorum. Hep beraber elimizi taşın altına sokarak, mücadeleci, savaşan, cesur ve örnek sporcularla seyirciye zevk veren futbol oynatmayı istiyor, öyle çalışmayı istiyorum" diye konuştu.

Karapınar, yardımcı olarak Aytekin Viduşlu, Mustafa Fedai, Dünyacan Çiçekverdi ve kaleci antrenörü Hasan Gürkan ile birlikte takımı çalıştıracaklarını açıkladı.

Karapınar, gazetecilerin transferle ilgili sorusu üzerine, nokta transferler yaparak genç ve tecrübeli oyuncuları kaynaştıracaklarını belirtti.

Futbol Şube Sorumlusu Engin Kapucu ve Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan'ın da katıldığı imza töreninde, Karapınar 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımda geçen sezon teknik direktör Kemal Özdeş'in yardımcılığını yapan 47 yaşındaki Karapınar, 2008-2009 yıllarında Altay'ı çalıştırdı, Gaziantepspor'da da görev yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz