Futbol

Şükrü Saracoğlu'nda büyük risk!

17 Mayıs 2014 Cumartesi 17:29 - Son Güncelleme 17 Mayıs 2014 Cumartesi 17:29

Samsun taraftarlarının Mersin İdmanyurdu tribününden bilet aldığı belirtiliyor.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Aldığımız duyumlara göre taraftarlarımız Mersin İdmanyurdu'na ayrılan tribünlerden çok sayıda bilet almış" dedi. Samsunspor'un seyircisiz oynama cezası bulunuyor.

PTT 1. Lig play-off final maçında Mersin İdmanyurdu ile yarın karşılaşacak Samsunspor'da, futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Mersin İdmanyurdu'nu yenerek mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Soğuk, yaptığı açıklamada, final maçı öncesinde futbolcuların moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu söyledi. Play-off yarı finali için belirledikleri primleri oyunculara dağıttıklarını dile getiren Soğuk, "Takımımız final maçına her yönüyle hazır durumda. Bugüne kadar sabırla sürdürdüğümüz bu mücadelenin son maçında Mersin İdmanyurdu'nu yenerek mutlu sona ulaşacağız. Mersin İdmanyurdu'ndan ligin de rövanşını bu maçla alarak Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Seyircisiz oynama cezaları bulunduğunu hatırlatan Soğuk, "Ancak aldığımız duyumlara göre taraftarlarımız Mersin İdmanyurdu'na ayrılan tribünlerden çok sayıda bilet almış. Maça gelecek kadın ve çocuk taraftarımızla tribünde de çoğunluk oluşturacağız. Bizi sezon başından beri asla yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada, Samsunspor'un Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını İstanbul'da Kartalspor Tesisleri'nde sürdürdüğü öğrenildi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcuların, koşu, kültür-fizik hareketleri ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptığı belirtildi. Sakatlığı bulunan kaleci Soner Şahin'in katılmadığı antrenmanı çok sayıda taraftarın izlediği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz