Futbol

Yılmaz Vural imzayı attı

06 Mart 2014 Perşembe 10:33 - Son Güncelleme 06 Mart 2014 Perşembe 16:20

Yılmaz Vural, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı.

PTT 1. Lig'de son hafta alınan kötü sonuçların ardından, Mersin İdman Yurdu ile teknik direktör Hakan Kutlu'nun yolları ayrıldı.

Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi.

Yılmaz Vural, Mersin İdmanyurdu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, bir otelde düzenlenen imza töreninde, yönetim kurulu olarak dün akşam toplantı yaptıklarını ve teknik direktör değişikliğine karar verdiklerini belirterek, bu değişimin olağan bir durum olduğunu, Hakan Kutlu'ya da teşekkür ettiğini söyledi.

Yeni teknik direktör arayışında sadece Yılmaz Vural'ı düşündüklerini anlatan Kahramanlı, "Kendisine Süper Lig takımları da dahil olmak üzere ciddi teklifler gitti ama sağolsun tercihini Mersin'den yana yaptı. Bu bizim için büyük bir onur ve gurur. Biz kendisine güveniyoruz. Son 10 haftada kenetlenmemiz lazım" dedi.

Yılmaz Vural da 89 yılını geride bırakmış bir takımın başına geçtiğini belirterek, kadroda 17-18'e yakın Süper Lig'de oynamış oyuncu bulunduğunu söyledi.

Deneyimli bir kadroya rağmen takımın şu an bulunduğu pozisyondan hiç kimsenin memnun olmadığını ifade eden Vural, "Şimdi burada olmanın amacı, uzun vadede kulübümüz niye Süper Lig'de, UEFA Kupası'nda olmasın, Şampiyonlar Ligi'ne çıkmasın. Bu bir hayal değil. Hayal etmeden bir şey olmuyor. En canlı örneği Bursaspor var" dedi.

Vural, 10 maçlık süreyi en iyi şekilde geçirip takımı Süper Lig'e çıkarmak için geldiğini anlatarak, deneyimli bir ekiple çalışacağını ifade etti.

Beraberlikle biten maçlarda prim vermeyeceklerini bildiren Vural, "Bu takımın 10 maçının hepsini kazanması lazım. Dolayısıyla oyuncularımıza bütün maçları kazanacak maddi ve manevi motivasyonu vermemiz gerekiyor. Bu ekip 10 maçını da kazanabilecek bir takım. Süper Lig'e çıkarsak birkaç ilaveyle ligin önemli takımlarından biri oluruz" diye konuştu.

Vural, sözleşmenin süresinin sorulması üzerine, "Anlaşmanın süresi yok. Süresiz" dedi.

Konuşmaların ardından Vural ile Kahramanlı sözleşmeyi imzaladı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz