Futbol

Ronaldo attı, İbrahimovic baktı!

16 Kasım 2013 Cumartesi 00:01 - Son Güncelleme 16 Kasım 2013 Cumartesi 02:02

İsveç'i Ronaldo ile yıkan Portekiz, ikinci maç öncesi avantaj yakaladı.

2014 Dünya Kupası Play-Off ilk maçında Portekiz sahasında İsveç'i konuk etti. Karşılaşmayı Portekiz, Ronaldo'nun golüyle 1-0 kazandı ve Dünya Kupası'na katılmak için bir adım öne geçti.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'na Avrupa'dan gidecek 4 takımı belirleyecek Play-Off maçında Portekiz evinde İsveç ile karşı karşıya geldi.

Dünyanın cevabını merakla beklediği Ronaldo-İbrahimovic kapışmasında gülen taraf süper yıldız Cristiano Ronaldo oldu. 82. dakikada sahneye çıkan Ronaldo şık bir kafa golü ile Portekiz'i İsveç karşısında 1- öne geçirdi. Ibrahimovic'in silik bir performans ortaya koyduğu karşılaşmada sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen diri bir görüntü sergileyen Fenerbahçe'nin yıldızı Meireles alkış alırken, sarı-lacivertlilerin diğer Portekizlisi Bruno Alves de hatasız oynadı. Beşiktaş'ın golcüsü Hugo Almeida'nın Portekiz'da 65. dakikada oyuna dahil olduğu karşılaşmada forma giyen diğer tanıdık isimler ise İsveç milli takımında yer alan Kasımpaşa'nın kalecisi Issakson ve eski Galatasaraylı Elmander'di.

Maçın rövanşı 19 Kasım Salı günü İsveç'te oynnanacak ve Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanan ekip belli olacak.

Sıradaki Haber
G.Saray'dan derbi ile ilgili sert açıklama
Yükleniyor lütfen bekleyiniz