Futbol

Ronaldo'nun istemediği ülkeler!

05 Aralık 2013 Perşembe 15:43 - Son Güncelleme 05 Aralık 2013 Perşembe 15:50

Ronaldo: " Kurada onlarla eşleşmemeyi tercih ederim"

Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in forveti Cristiano Ronaldo, favori olarak gördüğü Brezilya, İspanya ve Almanya ile 2014 FIFA Dünya Kupası gruplarında eşleşmemeyi tercih ettiğini söyledi.

2014 FIFA Dünya Kupası play-off'larında attığı 4 golle Portekiz'in, İsveç'i eleyerek, Brezilya'da düzenlenecek finallere gitmesinde başrol oynayan Ronaldo, İspanya'nın Marca gazetesine yaptığı açıklamada, yarın yapılacak kura çekimiyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Brezilya, İspanya ve Almanya, 2014 Dünya Kupası'nın favorileri. Kurada onlarla eşleşmemeyi tercih ederim ama şu an bunları düşünmüyoruz. Kuranın bize neler getireceğini göreceğiz. İyi durumdayız ve kendimize güveniyoruz. Brezilya'ya gitme görevini yerine getirdik. Umarım, turnuvanın başında bu güçlü takımlarla eşleşmeyiz."

Sakatlığından dolayı 2 maçtır Real Madrid forması giyemeyen Ronaldo ayrıca takımının, Real Valladolid'i 4-0 yendiği karşılaşmada, 3 gol atan Galli kanat oyuncusu Gareth Bale'in, bu maçlarda çok iyi bir oyun sergilediğini belirterek, "Takıma adaptasyonu olağanüstü ve çok üst düzeyde oynuyor" diye konuştu.

Etiketler : Cristiano Ronaldo
Sıradaki Haber
Chiellini'den ilginç Mancini yorumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz