Futbol

Abdurrahim Albayrak: Çok önemli 1 puan aldık

25 Ekim 2018 Perşembe 01:13 - Son Güncelleme 25 Ekim 2018 Perşembe 01:21

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Schalke 04 ile İstanbul'da 0-0 berabere kaldıkları maçta eksik kadroya rağmen 1 puan almalarının başarılı bir sonuç olduğunu söyledi.

Albayrak, Türk Telekom Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, üçüncü maçlar sonunda grupta iddialarının devam ettiğini belirtti.

Schalke 04 karşısında eksiklerine rağmen iyi mücadele ettiklerini dile getiren Albayrak, "Bence çok önemli 1 puan aldık. Bu kadar eksik kadroya rağmen 1 puan almamız başarıdır. Yapacak bir şey yok. Schalke 04'ün 5, bizim de 4 puanımız var. Schalke 04 ile deplasmanda da oynayacağız. Gerçekten çok eksiğimiz vardı. Eksiklerimize rağmen 1 puan aldıysak, demek ki iyi işler yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Stadı'nı doldurdukları için sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür eden Abdurrahim Albayrak, "Muhteşem bir taraftarımız vardı. Her zaman olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmadılar. İlgi çok büyüktü. Hiçbir boş yer kalmadı." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Terim: Galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadık
Yükleniyor lütfen bekleyiniz