Futbol

Ada basını şaşırdı!

10 Ağustos 2014 Pazar 12:00 - Son Güncelleme 10 Ağustos 2014 Pazar 12:08

Siyah beyazlı kulübü mercek altına alan Ada basını skandal bir habere imza attı.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile eşleşmesi İngiliz basınını harekete geçirdi.

Geçen sezonun devre arasında Alman takımı Schalke’den Beşiktaş’a gelen ancak performansı tat vermeyen Jermain Jones’u hala Beşiktaş’ta sanan Mirror Gazetesi ABD’li oyuncuya dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

HITC SPROT DA AYNI HATAYI YAPTI
Mirror Gazetesi Jones’un yanı sıra Demba Ba, Olcay ve Oğuzhan gibi isimleri ön plana çıkarırken HITC Sport da Jones’un ABD Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda etkileyici bir futbol oynadığını ifade ederek şunları yazdı: “Arsene Wenger; Jones, Demba Ba ve Olcay’a dikkat etmeli.” Ancak İngilizler’in atladığı şu; Jones Beşiktaş’tan ayrıldı ve ailesi ile birlikte tatil yapıyor.

BEŞİKTAŞ’TAN AYRILDI ŞİMDİ KULÜP BULAMIYOR
Geçen sezonun devre arasında Alman kulübü Schalke’den transfer edilen Jermaine Jones Beşiktaş’ta tam anlamıyla hiçbir şey yapmadı. Dünya Kupası öncesi takımdan ayrılan Jones halen daha kulüp arayışlarını sürdürüyor ancak kimseyle anlaşma sağlayamadı.

MIAMI’DE TATİLDE
Dünya Kupası’nda ABD Milli Takımı ile etkileyici bir performans sergileyen Jones, yaz tatilini Miami’de ailesi ile birlikte geçiriyor.

‘Çantada keklik değil’
Arsenal’in sanıldığı gibi kolay bir kura çekmediğine dikkat çeken İngiliz basını Demba Ba’ya vurgu yaptı. Beşiktaş’ın tehlikeli bir takım olduğu ifade edildi.

Soma turnuvasında Chelsea’yi yenerek şampiyon olan Beşiktaş’ı, Arsenal ile eşleştiği için yakın takibe alan İngiltere medyası temsilcimizden çekiniyor.

Beşiktaş’ın çok tehlikeli bir takım olduğunu yazan İngiliz basını Beşiktaş’ın yeni transferi eski Chelseali Demba Ba’ya özellikle dikkat çekiyorlar. Beşiktaş’a kısa bir süre önce transfer olmasına rağmen ilk 11’de çıktığı ilk maçta Feyenoord gibi bir takıma 3 gol atıp Beşiktaş’ın turu geçmesinde ki önemli isimlerden biri olan Senegalli yıldızın Arsenal maçında da Beşiktaş’ın en önemli silahı olacağından bahsedildi. Ayrıca Beşiktaş’ın Oğuzhan, Olcay, Kerim ve Gökhan Töre gibi genç ve iyi isimlere sahip olduğu yazıldı. Slaven Bilic ile alakalıda yorum yapan İngilizler, Bilic’in genç, dinamik ve çok koşan bir takım yaratmak için çabaladığını belirtti.

Hürriyet

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ta Arsenal mesaisi başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz