Futbol

Arena'da "Donk vakası"

26 Şubat 2014 Çarşamba 23:52 - Son Güncelleme 26 Şubat 2014 Çarşamba 23:59

Galatasaray-Chelsea maçında Terry, Kasımpaşalı Donk'a benzer bir hareket yaptı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Turu ilk maçında Chelsea ile oynadığı mücadelenin 42. dakikasında çok konuşulacak bir pozisyon yaşandı.

Sarı-kırmızılılar sağ kanattan taç kullanmaya hazırlanırken, İngiliz ekibinin kaptanı John Terry, elindeki 2. topu sahaya attı. Sonrasında Galatasaray taç atışını kullandı ve Burak Yılmaz, dar açıdan, sert bir vuruş ile ağları sarstı.

Ancak maçın hakemi oyunu durdurdu ve John Terry'yi sarı kart ile cezalandırırken, golü de geçersiz saydı. Bu pozisyon akıllara Beşiktaş ve Kasımpaşa arasında oynanan ve tekrarlanan mücadeleyi getirdi. O karşılaşmada da Hollandalı oyuncu Ryan Donk, elindeki ikinci topu oyuna sokarak Almeida'nın pozisyonunu bozmuştu. Beşiktaş'ın bu maçın ardından TFF'ye yaptığı başvuru kabul görerek, maç tekrarlanmıştı.

İLK TEPKİ KASIMPAŞALI YILDIZDAN GELDİ
Galatasaray'ın Burak ile bulduğu ve geçerli sayılmayan golü öncesi John Terry'nin elindeki topu fırlatması sosyal medyada yankı uyandırdı. Bu hareket Donk'un Kasımpaşa- Beşiktaş maçında yaptığı ve maçın tekrarlanmasını sağlayan davranışına benzetilirken en ilginç yorum Kasımpaşalı Babel'den geldi. Hollandalı yıldız attığı tweet'te Terry Donk gibiydi yorumunu yaptı. 

Sıradaki Haber
R.Madrid coştu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz