Futbol

Arena'da muteşem şov!

24 Ekim 2013 Perşembe 00:15 - Son Güncelleme 24 Ekim 2013 Perşembe 03:05

Galatasaray'ın Kopenhag ile yaptığı maçta tribünlerde görsel şölen vardı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kopenhag ile yaptığı mücadelede TT Arena'nın tribünleri görsel şölene sahne oldu.

Galatasaray taraftarları, Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında FC Kopenhag ile oynayacağı mücadelede büyük bir organizasyon yaptı. Devler Ligi'nde yaptıkları 3 boyutlu koreografilerle dikkat çeken sarı-kırmızılı taraftarlar, bu sefer ise farklı bir çalışmanın altına imza attı.

Danimarka ekibi karşısında mutlak galibiyet için çıkan takımlarına destek vermek isteyen Arena sakinleri, kale arkasında 200 adet pankartla bir görsel şova imza attı. Futbolseverlerin özellikle İtalya'dan aşina olduğu bu pankart şovunda, çeşitli mesajlar verildi.

Küçük pankartlarda oyuncuların hepsinin ismi de yazıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Bülent Tulun'a yönelik 'esprili' tepkilerde bulunurken, vefat eden Alpaslan Dikmen ve Tuncel Kurtiz gibi isimleri de unutmadı.

Galatasaray'ın Kopenhag mücadelesinde Türk Telekom Arena tribünlerinde seyirciler ilk dakikadan itibaren takımına büyük bir destek verdi. (Skorer)

Sıradaki Haber
2 yıl sonra hatırladı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz