Futbol

Barça-A.Madrid eşleşmesi

21 Mart 2014 Cuma 18:09 - Son Güncelleme 21 Mart 2014 Cuma 18:29

İspanyol eşlemesine iki takım oyuncularından yorumlar geliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid ile eşleşen Barcelona, İspanya'daki spor yorumcularına göre şanslı bir kura çekmiş gibi gözükse de Atletico'nun bu sezonki "mükemmel" performansı, Katalan takımını düşündürüyor.

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid'in takım kaptanı Gabi, eşleşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Favori Barça. İlk maç çok belirleyici olacak. Bizim oyun stilimiz değişmez. Nou Camp'ta hayatımızı ortaya koyarak oynayacağız" dedi.

"Eğer Atletico favori dersem bana 'deli' derler" diyen Gabi, her şeye rağmen turu geçmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Atletico kaptanı, "Bize en iyi takım düştü. Son yıllar da bunu gösterdi ama turu geçme olasılığımız var" diye konuştu.

Kura çekimine katılan Atletico Madrid'in Kurumlararası İlişkiler Yöneticisi Clemente Villaverde de "Her türlü rakibi rahatsız edebilecek bir takımız. Buna Barcelona da dahil" değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona kalecisi Victor Valdes de "Kim gelirse gelsin zor bir çeyrek final olacağını biliyorduk. Atletico çok zor bir rakip. Duran toplarda, oyundaki baskısıyla rakip için çok karmaşık bir rakip. Layık olduğu için üst yerlerde. Çok iyi konsantre olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Barcelonalı futbolculardan Cesc Fabregas ise "Avrupa'nın en formda takımlarından biri bize düştü", Marc Bartra "Bizi zor ve güzel bir çeyrek final bekliyor", Barcelona Başkanı Josep Bartomeu da "Atletico çok güçlü bir rakip. Birlikte başarabiliriz. Haydi Barça!" ifadelerini sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.

Barcelona Teknik Direktörü Tata da kulübün tesislerinden arabasıyla çıkarken bir taraftarın sorusuna, Atletico eşleşmesinden memnun kalmadığını söyledi. Kura çekimine katılan Barcelona'nın spor direktörü Andoni Zubizarreta ise Atletico'nun, "Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olduğunu" ifade etti.

Sıradaki Haber
"Hayatımızı ortaya koyacağız!"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz