Futbol

Basel 'Devler Ligi' konusunda iddialı

24 Eylül 2013 Salı 16:24 - Son Güncelleme 24 Eylül 2013 Salı 16:31

İsviçre Süper Ligi takımlarından Basel'in Türk kökenli İsviçre vatandaşı teknik direktörü Murat Yakın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalabileceklerine inandığını belirterek, "Başaramayacağımız bir şey olduğunu sanmıyorum" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında İngiltere'nin Chelsea takımını deplasmanda 2-1 mağlup eden Basel'in teknik direktörü Yakın, UEFA.com'a konuştu.

Yakın, "Tur atlamak için grupta ikinci olmak zorundayız ve bunun, başaramayacağımız bir şey olduğunu sanmıyorum. Geçen sezonki gibi cesur ve oyun tarzına bağlı bir takım olmalıyız" dedi.

Basel ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmekten onur duyduğunu söyleyen 39 yaşındaki teknik adam, "Geçen yıl genç ve başarıya aç oyunculardan oluşan bir takımla Avrupa Ligi'nde iyi iş çıkarttık. Oyuncuların gelişimi için gayret sarf ettiğiniz Basel gibi bir takımda çalışmak büyük zevk" ifadelerini kullandı.

2002'den beri ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan İsviçre şampiyonu Basel, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynamıştı. Basel, E Grubu'ndaki ikinci maçında Almanya'nın Schalke 04 takımını konuk edecek.


 

Sıradaki Haber
Hoçiç: "Galatasaray'a çok üzüldüm"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz