Futbol

Bayern Münih'i istiyor!

17 Mart 2016 Perşembe 17:09 - Son Güncelleme 17 Mart 2016 Perşembe 15:16

Kroos, Devler Ligi eşleşmesinde tercihini Bayern Münih'ten yana kullandı.

Real Madrid'in Alman futbolcusu Toni Kroos, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın çekilecek çeyrek final kuralarında tercihini Bayern Münih'ten yana kullandı.

Real Madrid'in sponsorlarından Microsoft firmasının "Bing" adlı internetteki yeni arama motorunun Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılan tanıtımına futbolculardan Toni Kroos, Jese Rodriguez ve Mateo Kovacic de katıldı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekimiyle ilgili yöneltilen sorulara Alman futbolcu, "Bayern, iyi bir rakip olur" cevabını verirken, Jese ve Kovacic 7 takımın da güçlü olduğunu belirtip, isim vermekten kaçındı.

Kroos ayrıca Bundesliga ile La Liga'da oynanan futbol arasında çok ciddi fark olduğunu ifade ederek, "Her ikisinde de üst düzey futbol oynanıyor ama çok farklılar. Almanya'da daha agresif futbol oynanırken, İspanya'da daha göze hoş gelen futbol oynanıyor" dedi.

Alman futbolcu, takım olarak geçmiş maçlarda yaptıkları hatalardan ders çıkartmaları gerektiğini de vurguladı.

Öte yandan İspanyol futbolcu Jese ise "Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan tüm takımlar güçlü. Kendimize bakıp, en iyi şekilde konsantre olarak her birimizin maksimum performansı sahaya yansıtması lazım" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde İspanyol hegemonyası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz