Futbol

Benfica'da çifte şok!

02 Kasım 2015 Pazartesi 15:40 - Son Güncelleme 02 Kasım 2015 Pazartesi 15:01

Sakat olan Mitroglou ve Fejsa'nın G.Saray maçında forma giyemeyeceği kesinleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında Galatasaray'ın deplasmanda karşılaşacağı Benfica'yı eksik futbolcular düşündürüyor.

Sağ ayak bileğinden sakatlığı bulunan Benfica'nın Yunan forveti Kostas Mitroglou ve sağ ayak kaslarında aşırı yüklenmeden dolayı sakatlığı olan orta saha oyuncusu Ljubomir Fejsa, takımla antrenmana çıkmadı.

Her iki futbolcunun da Galatasaray maçında forma giymeyecekleri kesinlik kazandı. Benfica'da ayrıca kart cezalısı durumundaki orta saha oyuncusu Samaris de sarı-kırmızılılara karşı forma giyemeyecek. Portekiz ekibinde sakatlıkları olan Salvio ve Nelson Semedo'nun da Galatasaray maçına yetiştirilemedikleri bildirildi.

Portekiz basını, Galatasaray maçı öncesinde Benfica'nın en büyük sorununun orta sahada olacağına dikkati çekti. Teknik direktör Rui Vitoria'nın hafta sonu Portekiz liginde deplasmanda 4-0 kazandıkları Tondela maçında olduğu gibi forvette Jonas ve Jimenez ikilisine şans vereceği ancak orta sahada ciddi sorun yaşadığı öne sürüldü.

Rui Vitoria'nın, Samaris ve Fejsa'nın yokluğunda 18 yaşındaki Renato Sanches'e veya defansif oynayan 25 yaşındaki Andre Almeida'ya şans vermesi bekleniyor.

Öte yandan Benfica'nın defansının iki önemli ismi Luisao ve Jardel'in sarı kart sınırında oldukları ve Galatasaray maçında olası bir sarı kart görmeleri halinde 25 Kasım'da Astana ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecekleri kaydedildi.

Sıradaki Haber
Maccabi - Porto maçı öncesi havada kriz!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz