Futbol

‘Benim için en zor deplasman Anfield’

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:52 - Son Güncelleme 18 Şubat 2019 Pazartesi 13:57

Bayern Münih’in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, kendisi için en zor deplasmanın Liverpool olduğunu söyledi. Bayern, yarın Devler Ligi’nde Liverpool ile oynayacak.

Bayern Münihli Arjen Robben, Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Liverpool eşleşmesini değerlendirdi.

Robben, ''Bana en zor deplasman neresi diye sorsanız, kesinlikle Anfield derim. Chelsea'de oynadığım zamanlarda hep zorlandık. Misafir takım olarak sahaya çıktığınızda sert atmosferi fazlasıyla hissediyorsunuz'' şeklinde konuştu.

Hollandalı yıldız, forma giydiği takımlar ile Liverpool deplasmanlarında çıktığı 7 maçta 4 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı.

‘Kariyerimin bittiği anlamına gelmez’

Bayern Münih'in kanat oyuncusu Arjen Robben, kulüpten ayrılacak olmasının kariyerinin bittiği anlamına gelmediğini söyledi.

35 yaşındaki Hollandalı yıldız, ''Artık genç değilim. Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinde oynuyorum. Bu benim için çok tarifsiz bir olay'' dedi. Sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacak olan Arjen Robben basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hollandalı futbolcu, ''Buradan ayrılıyor olmam kariyerimin bittiği anlamına gelmez'' ifadelerini kullandı.

Almanya günlerinin özel olduğunu belirten Robben, ''Artık genç değilim. Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinde oynuyorum. Bu benim için çok tarifsiz bir olay'' diye konuştu.

2009 – 2010 sezonundan bu yana Bavyera ekibinin formasını giyen 35 yaşındaki oyuncu, 305 resmi maçta 143 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz