Futbol

"Biz zoru seviyoruz!"

08 Ağustos 2014 Cuma 16:52 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2014 Cuma 16:57

Beşiktaş Başkanı Orman, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştikleri İngiliz temsilcisi Arsenal'i elemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Eşleşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan başkan Orman, "Biz zoru seviyoruz. Şampiyonlar Ligi zaten zor bir yer. Arsenal, dünya futbolunun beşiği bir ülkenin temsilcisi. En önemli futbol ekonomisine sahip kulüplerden biri. Netice itibarıyla bu bir futbol maçı. Beşiktaş, 111 yıllık bir camia. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Zor şartlara rağmen işleri severek yaptıklarını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Zor işleri yapmaya gayret ediyoruz. Maalesef bize bunlar nasip oluyor" ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre'nin transferine de değinen Fikret Orman, şunları söyledi:

"Gökhan, zaten takımımızın oyuncusu. Motta ve Gökhan, takımımızda olan oyunculardı. Bonservislerini aldık. Onları yeni transfer olarak görmüyorum. Transfer süreci uzun sürüyor. Pazarlıklar yapıyoruz. Gökhan, önemli bir transfer. Takıma katkı yapacağına inandığımız için transferi gerçekleştirdik. Belirlediğimiz bütçeler içinde transferi oldu."

 

Beşiktaş maçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz"
Arsenal Kulübü Sekreteri David Miles, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Beşiktaş ile yapacakları maçları sabırsızlıkla beklediklerini ve geçen yıl Fenerbahçe karşısında aldıklarına benzer bir sonuç istediklerini söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Miles, "Öncelikle play-off turunda olduğumuz için mutluyuz. Avrupa futbolunun en yüksek noktasında yer aldığımız için memnunuz. Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli takımlarından biri. İki zorlu maç yapacağız ve karşılaşmaları sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

Geçen yıl play-off turunda Fenerbahçe ile eşleştiklerini hatırlatan Miles, benzer sonuçları Beşiktaş karşısında da almak istediklerini söyledi. Miles, siyah-beyazlı ekibin sezona erken başladığını ancak ikinci maçı sahalarında oynamalarının olumlu olduğunu ifade etti.

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'yla şampiyonluk kazanan Mesut Özil, Lukas Podolski ve Per Mertesacker'in takımın antrenmanlarına yeni katılmaya başladığını ve Beşiktaş karşısında forma giyip giymeyeceklerinin netlik kazanmadığını belirten Miles, "Belki tam kadro olmayacağız ancak kaliteli bir takımımız var. Eminim güzel olacak" dedi.

Arsenal'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil de sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı kura değerlendirmesinde, "Ne kura ama! Beşiktaş maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Devler Ligi"nin gediklisi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz