Futbol

"Böyle hatalar yaparsanız bedeli ağır olur"

22 Ekim 2015 Perşembe 00:45 - Son Güncelleme 22 Ekim 2015 Perşembe 01:04

Benfica Teknik Direktörü Vitoria, G.Saray yenilgisini bu sözlerle değerlendirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. karşılaşmasında Galatasaray'a 2-1 yenilerek ilk mağlubiyetini alan Benfica'da teknik direktör Rui Vitoria, hatalarının bedelini ödediklerini söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Vitoria, maça iyi başlayarak erken bir gol bulduklarını hatırlatarak, "Bu gol bize fazla öz güven getirdi. Çok daha fazlasını yapabileceğimizi, belki de daha rahat yapabileceğimizi düşündük. Bu durum bize ilerleyen dakikalarda ters rüzgar olarak etki etmeye başladı, Galatasaray'a oksijen verdi. Onlara maçı çevirebileceklerini hissettirdik" diye konuştu.

İki takımın da hep maçın içinde olduğunu anlatan Portekizli teknik adam, "İki takımın da pozisyonları vardı. Final pasları ve final vuruşlarındaki yanlış tercihlerimiz neticesinde fırsatları değerlendiremedik. Bunları yapabilsek daha farklı olurdu. Bu seviyede büyük takımlara karşı böyle hatalar yaparsanız veya kontrolü kaybederseniz, bedeli ağır oluyor. Biz de o bedeli ödedik. Birçok pozisyonumuz vardı ama değerlendiremeyince galibiyet gelmiyor. Bu yüzden de başaramadık" ifadelerini kullandı.

Vitoria, kendi liglerinde Sporting Lizbon ile yapacakları derbi maçla ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Bu iki maç birbirinden farklı. Üst seviye bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadık. Sporting Lizbon derbisi de önemli. Aklımızdaki tek şey kazanmak. Bugün de kazanmak için geldik ama olmadı. Pazar günü de yine aynı hedefte olacağız" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
''İddialı duruma geldik''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz