Futbol

Bu maçta çok gol olur!

17 Eylül 2013 Salı 12:32 - Son Güncelleme 17 Eylül 2013 Salı 12:34

Şampiyonlar Ligi’nde yarın akşam Avrupa’nın en formda takımlarından ikisi, Napoli ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek.

Dortmund, hafta sonu Hamburg karşısında elde ettiği 6-2’lik galibiyetin moraliyle İtalya yolculuğuna çıktı. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar yürüyen Dortmund, Bundesliga’da 5’te 5 yaptı. Oynanan oyun, Teknik Direktör Jurgen Klopp’u çok memnun etmiş görünüyor. Klopp, “Onları izlemek çok eğlenceli. Özellikle ön bölgede inanılmaz işler yapıyorlar” diyerek futbolcularını övüyor.

Kadroya bu sezon başında katılan Henrikh Mikhitaryan ile Pierre-Emerick Aubameyang da Borussia Dortmund’a kısa sürede büyük katkı sağlamaya başladı.

Rafa Benitez'in çalıştırdığı Napoli de Serie A’da zirvede. Güney İtalya ekibi, 23 yıl önce Diego Maradona önderliğindeki günlerini hatırlatan bir performans ortaya koyuyor. Napoli, ligde 3’te 3 yaptı ve 3 gol ortalamasıyla oynuyor… 9 golün 4’ü Marek Hamsik’ten geldi ve Napoli taraftarı Paris St Germain’e giden Edison Cavani’yi hemen unuttu.

Napoli, topu kontrol ediyor, geçen sezona göre daha agresif ve rakibe göre değil, kendi oyun anlayışına göre şekillenen bir futbol ortaya koyuyor.

Napoli – Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi F Grubu karşılaşması, yarın (18 Eylül Çarşamba) saat 21.45’te oynanacak. Sao Paolo Stadı’ndaki mücadeleyi Portekizli hakem Pedro Proença yönetecek.
Grupta ayrıca aynı saatte Marsilya ile Arsenal karşı karşıya gelecek.
 

Sıradaki Haber
Devler sahne alıyor: İşte program
Yükleniyor lütfen bekleyiniz