Futbol

Chelsea'de Drogba tedirginliği

17 Aralık 2013 Salı 16:43 - Son Güncelleme 17 Aralık 2013 Salı 16:49

Obi Mikel, arkadaşlarını uyardı: "Duygusal davranmayın."

Chelsea'nin orta saha oyuncusu John Obi Mikel, Didier Drogba'yı karşı oynarken duygusal davranmamaları konusunda arkadaşlarını uyardı.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Nijeryalı golcü, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalma mücadelesinde karşılaşacakları Galatasaray'ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba hakkında konuştu.

Drogba'nın uzun yıllar Chelsea formasını giydiğini ve İngiltere'de oynanacak maçın atmosferinin bu nedenle çok duygusal geçeceğini hatırlatan Mikel, "Didier, 8 yıl formasını terlettiği bu takımla birçok turnuva kazandı. O çok harika bir kişiliğe sahip büyük bir futbolcu" değerlendirmesinde bulundu.

Drogba'nın Chelsea'ye karşı İngiltere'de forma giymesinin heyecan verici olduğunu söyleyen Mikel, "Yolumuza devam etmemiz için maçtan galip ayrılmalıyız. Drogba Galatasaray formasıyla Chelsea'yi yenmek için sahaya çıkacak. Buraya gelecek diye mutluluktan başımızın dönmemesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın harika bir takım olduğunu vurgulayan Mikel, "Wesley Sneijder gibi çok iyi oyunculara, Roberto Mancini gibi oyun felsefesini uygulatabilen ve maçın gidişatını değiştirebilen bir teknik adama sahipler. Dört gözle beklediğimiz zorlu bir maç olacak. Eski takım arkadaşların yeniden karşılaşması, güzel olacak" şeklinde konuştu.

Didier Drogba
Didier Drogba Hakkında
  • Kulüp :Galatasaray
  • Değeri :15.000.000 $
  • Yaş :34
Sıradaki Haber
'Devler Ligi'nde 5 milyar avroluk 2. tur
Yükleniyor lütfen bekleyiniz