Futbol

Chelsea'den İstanbul rehberi!

17 Şubat 2014 Pazartesi 17:39 - Son Güncelleme 17 Şubat 2014 Pazartesi 18:13

Chelsea İstanbul'a gelecek taraftarlarına bilgilendirme mesajı yayımladı.

Chelsea Kulübü, Galatasaray ile 26 Şubat Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçı için İstanbul'a gelecek taraftarlarına bilgilendirme mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Chelseali taraftarlara İstanbul şehriyle ilgili bilgiler verilirken, maç günü statta uyulması gereken kurallar da sıralandı. İstanbul'un 14 milyonluk nüfusuyla Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan popüler turistik bir şehir olduğu belirtilen mesajda, şehir merkezinin modern Taksim Meydanı etrafında oluştuğu belirtildi.

Uyarılar arasında içkili seyircilerin maça kesinlikle alınmayacağı yer alırken, bu taraftarların maç sonunda şehir merkezine kalkacak otobüslere de binemeyeceği bildirildi.

Taraftarlara, deplasman tribünüyle ilgili bilgiler verilirken, tribünde tahsis edilen özel bir pankart bölgesi olmadığı hatırlatıldı. Buna rağmen herhangi bir sopa takılmaksızın bayrakların stada alınabileceği kaydedildi.

Chelseali futbolseverlerin maçın sona ermesinden yarım saat sonra stattan ayrılmasına izin verileceği ifade edilirken, plastik şişe, bozuk para, çakmak ve şemsiye gibi gereçlerin de stada alınmayacağı aktarıldı.

Maçın yapılacağı Türk Telekom Arena'ya ulaşımın metro vasıtasıyla yapılmasının Chelseali taraftarlar için güvenli olmadığı vurgulanırken, 15 TL (4 sterlin) karşılığında edinilecek "İstanbul Kart" kullanılarak, otobüslerle stada güvenli bir şekilde varılabileceği ifade edildi.

Ayrıca, İstanbul'un genel olarak güvenli bir şehir olduğu da hatırlatılırken, yine de kalabalık ortamlarda hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulunuldu.

Sıradaki Haber
Devlerin hedefi bu topla oynamak!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz