Futbol

'Cim Bom' Almanya deplasmanında

03 Kasım 2014 Pazartesi 10:04 - Son Güncelleme 03 Kasım 2014 Pazartesi 10:20

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4.maçında Dortmund ile karşılaşacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki 4. maçında yarın Almanya'nın Borussia Dortmund takımına konuk olacak. Bu maç, sarı-kırmızı ekip için Şampiyonlar Ligi'nde "devam mı, tamam mı?" niteliğini taşıyor. 

"Devler Ligi"nde bu sezon kötü bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, Borussia Dortmund maçında, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Geride kalan 3 maçında 1 puan toplayabilen, son iki maçında ise Arsenal'e 4-1, Borussia Dortmund'a da 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, gurbetçi taraftarların önünde kazanmak için sahaya çıkacak.

Signal Iduna Park'ta TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleyi, Çek hakem Pavel Kralovic yönetecek.

D Grubu'nda 4. maçlar öncesi puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y P
1-Borussia Dortmund 3 3 0 0 9 0 9
2-Arsenal 3 2 0 1 6 4 6
3-Anderlecht 3 0 1 2 2 6 1
4-Galatasaray 3 0 1 2 2 9 1

 

Melo'dan iyi haber geldi

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile yaptığı maçta sakatlanan Felipe Melo'dan Borussa Dortmund maçı öncesi iyi haber geldi.

İstanbul Başakşehir maçının 31. dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan ve ligde son yapılan Kasımpaşa müsabakasında forma giyemeyen Melo, Borussia Dortmund maçı öncesi takımla çalışmalara yeniden başladı.

Melo ve Dzemaili ceza sınırında

Sarı-kırmızılı ekipte Borussia Dortmund maçı öncesi Felipe Melo ve Blerim Dzemaili sarı kart ceza sınırında.

Şampiyonlar Ligi'nde yapılan 3 maçta 2'şer sarı kart gören iki oyuncu, yarın da sarı kart görmeleri halinde, Galatasaray'ın Anderecht ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Sıradaki Haber
Galatasaray'a Melo müjdesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz