Futbol

Club Brugge - Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?

16 Eylül 2019 Pazartesi 11:15 - Son Güncelleme 16 Eylül 2019 Pazartesi 17:32

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Belçika'nın Club Brugge ekibiyle karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Finaline İstanbul'un ev sahipliği yapacağı Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonunun grup maçları aşaması başlıyor.

Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Galatasaray, A Grubu'ndaki ilk maçında 18 Eylül Çarşamba günü deplaslasmanda Belçika'nın Club Brugge ekibi ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk haftasında 18 Eylül Çarşamba günü Belçika'da oynanacak Club Brugge-Galatasaray maçını Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. 

Jan Breydel Stadyumu'nda oynanacak maçı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 19.55... Karşılaşmanın canlı anlatımını "Maç Merkezi" farkıyla trtspor.com.tr'den takip edebilirsiniz...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosunda şu oyuncular bulunuyor.

Kaleci: Fernando Muslera, Okan Kocuk

Savunma: Şener Özbayraklı, Ömer Bayram, Mariano, Luyindama, Marcão, Nagatomo

Orta Saha: Jean Michaël Seri, Selçuk İnan, Belhanda, Ryan Babel, Ryan Donk, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Mario Rene Junior Lemina, Emre Mor

Forvet: Adem Büyük, Radamel Falcao, Florin Andone

Sarı-kırmızılı temsilcimizin yer aldığı A Grubu'ndaki diğer maçta ise Fransız ekibi PSG, İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak. Bu karşılaşma saat 22.00'de başlayacak.

Galatasaray 16. kez Devler Ligi'nde gruplarda

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Türkiye'yi tek başına temsil edecek Galatasaray, 16. kez gruplarda mücadele verecek.

Süper Lig şampiyonu olarak Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı elde eden sarı-kırmızılı ekip, yedinci kez eleme oynamadan "Devler Ligi" gruplarına dahil oldu.

Bugüne kadar UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele ettiği 15 sezonun 9'unda eleme turu oynamak durumunda kalan Galatasaray, ilk olarak 2002-2003 sezonunda gruplara direkt katıldı. Sarı-kırmızılı takım 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2018-2019'un ardından bu sezon da doğrudan gruplarda yer aldı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde perde açılıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz