Futbol

"Costa ve Arda oynasa da sorun olmaz"

24 Mayıs 2014 Cumartesi 00:06 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2014 Cumartesi 00:35

Devler Ligi finali öncesi Real Madrid cephesinden iddialı açıklamalar geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid ile karşılaşacak Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti, "Bayern Münih'e karşı deplasmanda oynadığımız maçı düşlüyorum. Eğer Münih'teki gibi oynarsak, kazanma şansımız çok daha fazla olur" dedi. Real Madrid'in formda oyuncusu Ramos ise "Bu tip finalde kimin oynayacağı önemli değil. Diego Costa ve Arda Turan oynarsa, benim için sorun olmaz" diye konuştu.

"Ronaldo çok iyi durumda"

İtalyan teknik adam, son maçlarda oynamamasına ve hafta boyunca takımla antrenmana çıkmamasına rağmen Cristiano Ronaldo'nun çok iyi durumda olduğunu ve oynayacağını ifade etti. Ancelotti, diğer sakat oyunculardan Pepe ve Benzema için ise antrenmandan sonra karar vereceklerini söyledi.

"Özel bir maça çıkacaklarını" belirten Ancelotti, şunları kaydetti:

"Taktik olarak çok eşit bir maç olacağını, her iki takımın da savunmada güçlü olup iyi bir hücum yapmayı deneyeceğini düşünüyorum. Sahada takım olduğunu daha fazla gösteren maçı kazanan taraf olacaktır. Ben, çok açık bir taktik verip futbolcuların sahada üzerlerinde baskı hissetmemelerini sağlamak zorundayım."

Futbolcuların açıklamaları

Real Madrid kaptanı Iker Casillas ise maçla ilgili, "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye'de başladığımız günden beri maç maç ilerledik ve şimdi kupayı kazanma heyecanını taşıyoruz" dedi.

Casillas, şunları söyledi:

"Eğer kazanırsak anısı çok büyük. Ben çok fazla final oynadım ve bunun bir öncelik olduğunu biliyorum. Real Madrid, tarihindeki 10. Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaya çok yakın. Çok fazla kupa kazandığında belki de kazandığın kupaların değerini bilmiyorsun. Ama şimdi neye mal olduğunu görüyoruz."

Atletico Madrid kalecisi Thibaut Courtuis ile ilgili gelen bir soruya ise Casillas, "Bence artık gelecek vadeden bir kaleci olmaktan çıktı ve kendini kanıtladı. Çok iyi bir kaleci. David de Gea ile gelecekte en fazla ismi duyulacak kaleci olacaktır. Ama umarım yarın (bugün) gününde olmaz" cevabını verdi.

"Diego Costa ve Arda Turan oynarsa..."

Sergio Ramos ise şöyle konuştu:

"Motiasyon her şeyin üzerinde. Şampiyonlar Ligi finali takımdaki her futbolcu için çok önemli. Madrid'e başımız dik dönmek istiyoruz. Rakibin güçlü olduğunu biliyoruz. Bu tip finalde kimin oynayacağı önemli değil. Diego Costa ve Arda Turan oynarsa, benim için sorun olmaz."

Sıradaki Haber
Arda dev finalde oynayacak mı?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz