Futbol

Defans yabancılardan oluşacak

22 Ekim 2013 Salı 10:12 - Son Güncelleme 22 Ekim 2013 Salı 10:17

Mancini, Kopenhag maçında defansı tamamen yabancılardan oluşturacak.

Şampiyonlar Ligi’nde yarın akşam Kopenhag’ı ağırlayacak Galatasaray’da, Teknik Direktör Roberto Mancini bütün planlarını 3 puan üzerine yaptı. Karabük’ü yenmelerine karşın futboldan tatmin olmayan ve yarınki Kopenhag maçının Avrupa’daki kaderlerini belirleyeceğini düşünen Mancini’nin defans hattını tamamen yabancılardan kurmaya hazırlandığı belirlendi.

İtalyan teknik adamın, Semih’in formsuzluğu ve Hakan Balta’nın sakatlığı nedeniyle bu kararı aldığı ayrıca, sağ bekte de Sabri’nin yerine Eboue’nin oynayacağı belirtildi. Mancini’nin, Muslera’nın önünde Eboue, Chedjou, Dany ve Riera’dan oluşan bir dörtlü üzerinde durduğu bildirildi. Orta alanda ise Melo ve Selçuk dışında yeri garanti gözüken ismin Sneijder olduğu kaydedildi.

İtalyan hocanın, Karabük maçında tribüne gönderdiği Bruma’yı ilk 11’e alacağı ayrıca Burak ve Drogba’nın da gol ayakları olarak forvette görev yapacağı ifade edildi. Bu arada Florya’da bu gelişmeler olurken sarı-kırmızı yönetimin özel prim konusunda şu an için herhangi bir karar almadığı kaydedildi.

Kaynak: Skorer

Sıradaki Haber
UEFA'dan Çakır'a görev
Yükleniyor lütfen bekleyiniz