Futbol

Diego turun şifresini çözdü

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:12 - Son Güncelleme 01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:16

''Rakibi savunurken ve özellikle topu kaptırdığımız anlarda...''

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas, ilk maçta İstanbul'da golsüz berabere kaldıkları Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk karşısında turu geçeceklerine inandıklarını belirterek, "İsteğimiz turu geçmek ve ben bunu yapabileceğimize inanıyorum" dedi.

FBTV'de yayımlanan programa katılan Brezilyalı futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile 5 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları rövanş maçının zorluğuna dikkati çekerek, "Ukrayna'ya iyi bir maç çıkarabilmek için hazır bir şekilde gideceğiz. İsteğimiz turu geçmek ve ben bunu yapabileceğimize inanıyorum ama kesinlikle zor bir karşılaşma bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Lviv'deki rövanşta savunmanın önemine vurgu yapan Diego Ribas, şunları kaydetti:

"Markaj konusuna çok dikkat etmemiz lazım. Rakibi savunurken ve özellikle topu kaptırdığımız anlarda, onların hızlı ve öndeki tehlikeli oyuncularına çok dikkat etmeliyiz. Çünkü gerçekten topu kaptıkları anda inanılmaz iyi bir şekilde kontratağa çıkabilen rakibe karşı oynuyoruz. En önemli ve dikkat etmemiz gereken noktalardan biri de bu."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
F.Bahçe'den çift kale maç
Yükleniyor lütfen bekleyiniz