Futbol

Direkten dönmüş!

03 Nisan 2014 Perşembe 12:11 - Son Güncelleme 03 Nisan 2014 Perşembe 12:26

Arda Turan'ın neredeyse futbolu bırakma kararı aldığı ortaya çıktı.

İspanya La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, adeta gözler önünde bir hayat sürüyor.

Her yaptığı, her söylediği haber olan Arda Turan'ın, hatırlanacağı gibi, bir İspanyol gazetecinin gözüyle hayatı kitap haline getirilmişti.

Arda ile ilgili çarpıcı son açıklama babasından geldi ve milli futbolcunun bir ara futbolu bırakma noktasına geldiği ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinden Bilal Meşe'ye konuşan Adnan Turan, oğlunun Manisaspor'a kiralık verildiği zaman yaşadığı ancak başarıyla atlattığı o günleri şöyle anlatıyor:

“Eve geldim, Arda ağlıyordu. ‘Baba ben futbolu bıraktım’ dedi, şaşırdım. ‘Niye’ diye sordum. Sanırım iki maçta kırk dakika falan bir şans vermişler. O da hem kiralık gitmesine, hem de oynatılmamasına tepki gösterdi. ‘Bırakacağım’ dediğinde, ‘Bak oğlum, ben 20 sene THY’de çalıştım, emekli oldum, 4 milyar tazminat aldım. Sana ne veriyorlar? 25 milyar, maç başı da 4.5 milyar. ‘Oğlum, bak yıllarca çalıştım, 4 milyar aldım, sen 90 dakika oynayacaksın, 4.5 milyar alacaksın’ dedim. O zamanda 300 milyon emekli maaşım var, düşün, emekli maaşımdan sana kaç para kalır, sana ne kadar harçlık verebilirim? Arkadaşların üniversiteye giremediler, köşede dikiliyorlar’ dedim. Kahveye gönderdim kendisini, düşünmesini söyledim. 17 yaşındaydı, transferin de son günüydü, gece 12’de bitiyordu süre. Beşiktaş-Manisa maçı var. Takımın başında da Ersun hoca. Kahveye gitti, bir süre sonra döndü, ‘Tamam, baba Manisa’ya gidiyorum’ dedi. O zaman elli lira gibi bir para verdim, taksiyle Hilton Oteli’ne gitti, neyse sözleşmeyi imzaladılar, 25 milyarı da cebine koydular...”

Bu arada Arda Turan'ın kasık sakatlığının nüksettiği iddia edildi. Eurosport Türkiye'de yer alan habere göre Arda'nın Barcelona ile yapılan Şampiyonlar Ligi maçında ikinci yarıda oyundan alınmasının nedeni bu ve futbolcunun dinlendirilmesi gerekiyor...

Sıradaki Haber
Real Madrid çok rahat
Yükleniyor lütfen bekleyiniz