Futbol

Fenerbahçe Shakhtar'a bileniyor!

26 Temmuz 2015 Pazar 12:38 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2015 Pazar 12:45

Shakhtar'a hazırlanan F.Bahçe'de sürpriz bir doğum günü gerçekleştirildi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 28 Temmuz Salı günü Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yapacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen, başındaki 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda sarı-lacivertliler, bu bölümde şut çalışmaları yaptı.

Sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz ile kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın yer almadığı antrenmanda diğer futbolcular hazır bulundu.

Maç öncesi program

Sarı-lacilvertliler, Shakhtar Donetsk maçı öncesi son antrenmanını yarın sabah Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Saat 10.00'da başlayacak antrenmanın başındaki 15 dakikalık bölüm basın mensuplarına açık tutulacak.

Teknik direktör Pereira, maç öncesi basın toplantısını saat 14.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak.

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak. Ukrayna temsilcisi son çalışmasını 19.15'te statta gerçekleştirecek. Bu antrenmanın da 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

Pereira'ya sürpriz kutlama

Sarı-lacivertli futbolcular ve idari yetkililer, antrenman öncesi teknik direktör Vitor Pereira'ya tesislerde sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Sportif direktör Guiliano Terraneo ve idari menajer Hasan Çetinkaya ile futbolcular, Portekizli teknik direktörün 47. yaş gününü pastayla kutladı. Kutlamanın ardından tebrikleri kabul eden Pereira'nın "Sizden ne hediye istediğimi biliyorsunuz. Her zaman 3 puan ve galibiyet" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Sıradaki Haber
Van Persie takımdan ayrı çalıştı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz