Futbol

Fenerbahçe'den Monaco yorumu

15 Temmuz 2016 Cuma 15:34 - Son Güncelleme 15 Temmuz 2016 Cuma 12:37

"Biz bu beş takımdan birinin çıkacağını gelmeden de biliyorduk."

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Tahir Sarıoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Ligi takımlarından Monaco ile eşleşmeleri sonrasında bir üst tura çıkacaklarından emin olduklarını söyledi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Ligi takımlarından Monaco ile eşleşti.

Kura çekimi sonrasında, Nyon'da, AA'ya konuşan Sarıoğlu, "Biz bu beş takımdan birinin çıkacağını gelmeden de biliyorduk. Hangisi gelirse gelsin kazanacağımızdan emindik. İnşallah bir üst tura çıkacağız. Fenerbahçe olarak hedefimiz bu" dedi.

Monaco yetkilieri ile yaklaşık 1 saatlik bir görüşme yaptıklarını ifade eden Sarıoğlu, rakip takım yöneticilerinin 20 Temmuz'da İstanbul'a ziyarete geleceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu 2. sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu oynamaya hak kazanan Fenerbahçe, Monaco ile ilk maçı 26 veya 27 Temmuz'da İstanbul'da oynayacak. Eşleşmenin rövanşı ise 2 veya 3 Ağustos'ta Monaco'da yapılacak.

Fenerbahçe, turu geçmesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için son etap olan play-off turuna yükselecek. Sarı-lacivertliler, elenmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turundan devam edecek.

Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz