Futbol

Galatasaray-Club Brugge maçı ne zaman, hangi kanalda?

25 Kasım 2019 Pazartesi 09:25 - Son Güncelleme 25 Kasım 2019 Pazartesi 10:32

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, Belçika ekibi Club Brugge'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, Avrupa'da yoluna devam etmeyi hedefliyor. Peki, Galatasaray-Club Brugge maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, Avrupa'da yoluna devam etmek için önemli bir sınava çıkacak. 26 Kasım Salı günü Belçika ekibi Club Brugge'u konuk edecek olan sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi için iddiasını sürdürmek istiyor.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak 5. hafta karşılaşmasını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak.

26 Kasım Salı günü saat 20.55'te başlayacak dev mücadele beIN Sports HD 1'den yayınlanacak. Karşılaşmanın detaylı canlı anlatımını ise "Maç Merkezi" farkıyla trtspor.com.tr'den takip edebilirsiniz...

Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, 1 puanla son sırada, Club Brugge ise 2 puanla 3. sırada bulunuyor. Devler Ligi'nde yoluna devam etme şansı kalmayan sarı-kırmızılı temsilcimiz, grubunda 3. sırada yer alarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor.

12 puanla grupta lider durumda bulunan Fransız ekibi PSG, Devler Ligi'nde son 16'ya kalmayı garantilemişti. Real Madrıd ise 7 puanla A Grubu'nda ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Galatasaray-Club Brugge maçına Slovak hakem
Yükleniyor lütfen bekleyiniz