Futbol

Galatasaray maçından ilginç notlar

24 Ekim 2013 Perşembe 00:02 - Son Güncelleme 24 Ekim 2013 Perşembe 02:39

Medya maça büyük ilgi gösterdi, Terim tezahüratları bu kez yapılmadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, ilk 11 kişilik kadroda 8 yabancı oyuncuya görev verdi.

Yabancı sınırlaması nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de sadece 6 oyuncusuna kadroda yer verebilen teknik direktör Mancini, Avrupa kulvarında bu sınır olmadığı için Kopenhag karşısında takımının tüm yabancı futbolcularını 18 kişilik kadroya dahil etti.

Muslera, Melo, Sneijder, Drogba, Dany, Bruma, Chedjou ve Eboue ilk 11'de yer alırken, Amrabat ile Riera ise yedekler arasında bulundu.

Riera bu kez yedek

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid ve Juventus maçlarında ilk 11'de yer alan Galatasaray'ın İspanyol oyuncusu Albert Riera, Kopenhag maçında yedek kaldı.

Ligde henüz forma şansı bulamayan Riera, "Devler Ligi"nde gruptaki ilk iki maçın ardından, Danimarka temsilcisine karşı yedekler arasında sahaya çıktı.

Sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın yerine savunmanın solunda Riera'yı tercih etmeyen teknik direktör Mancini, bu mevkide Dany'ye görev verdi.

Medya maça büyük ilgi gösterdi

Galatasaray-Kopenhag karşılaşmasına yerli ve yabancı medya mensuplarının ilgisi büyük oldu.

Karşılaşmayı 30'u yabancı toplam 291 medya çalışanının takip ettiği, yabancı medya mensuplarından birinin Yunanistan'dan, diğerlerinin de Danimarka'dan geldiği bildirildi.

Fatih Terim tezahüratları bu kez yapılmadı

Sarı-kırmızılı taraftarlar, görevinden alınan teknik direktör Fatih Terim lehine tezahüratları Kopenhag maçı öncesi yapmadı.

Terim'in görevden ayrılmasının ardından oynanan maçlarda "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yapan taraftarlar, Kopenhag mücadelesi öncesinde ise bu yönde bir tezahüratta bulunmadı.

Öte yandan, karşılaşma öncesi Türk Telekom Arena'yı dolduran sarı-kırmızılı futbolseverler, takımlarına büyük destek verdi. Mücadeleyi, az sayıda Kopenhag taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takip etti.

Sıradaki Haber
G.Saray'ın grubunda puan durumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz